Skip to content

Vakantie dag 2 (Italie 2009)

augustus 12, 2009

Vroeg opstaan. (05-08-09) Boodschappen doen, echte espresso en cappuccino op een terras drinken, info en activiteiten folder bij mekaar sprokkelen en zo een beetje de theoretische planning van de week fantaseren en nu tijd om naar het strand te gaan.

Kan niet anders zeggen dan het fantastisch is hier, 30 graden maar het voelt niet echt warm, er waait een lekker briesje en het is niet druk, het is relaxt en gemoedelijk, in aanmerking genomen dat het hoogseizoen is.

De 4de foto is mijn uitzicht vanuit mijn appartement, ja je ziet het goed, ik zit op een camping en kan nog steeds niet bevatten waarom mensen in zulke erbarmelijke omstandigheden vrijwillig op een vierkant van 5×5 meter hun kostbare vrije tijd willen doorbrengen. En nu ander onderwerp voor ik weer ga doordraven in mijn psychische eigenaardigheden.

Nu aan de Bitburger Bitte ein Bit (zie sub. 1) voor we weer op de camping gaan eten, aangezien de goedkoopste pizza ??? 3.50 kost en een bord past ??? 4.50 dus daar kan je bijna niet tegenop koken als je heel prijs bewust bent.
Desondanks je in een heel toeristisch gebied bent zijn de horeca prijzen hier in Itali?? een stuk goedkoper dan in Nederland + dat de service OK is gezien dat de meiden hier echt hard werken en echt hun best doen.

Foto 5 is ons bescheiden terras, lekker genoeg om even te chillen tussen de activiteiten door.

www.madbello.nl ( Mike 😉
verzonden en bewerkt met de Google Android G1

2009-08-05_132009-08-05_132009-08-04_13

Advertenties
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: